Symbol HögkostnadskreditAlla smålån på denna sajt är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  1. MinilånDirekt
  2. »
  3. Låna pengar på helgen

Låna pengar på helgen

Lördag är den dag på veckan som mest privatkonsumtion och shopping sker. Det är då vi är lediga och kan bege oss till närmaste shoppingcentra eller shoppinggata i city. Ibland händer det att vi ser något vi länge önskat är på rea och möjligheten till ett riktigt kap infinner sig.

Det är vid såna tillfällen som ett snabblån enkelt kan fixa pengar in på kontot. Men, nu var det ju helg och många banker och låneinstitut har stängt. Hur gör man då för att låna pengar på helgen. Finns det någon som håller öppet och som man kan vända sig till för ett snabbt lån?

Översikt av långivare med helglån

Vi har gjort en genomlysning av lånemarknaden för att se vi vilka som erbjuder helglån. Det är en sak att kunna ansöka om lån under helgen, en annan att din ansökan behandlas och en tredje att pengarna finns tillgänglig på ditt konto under helgdagen.

Det första du måste kolla efter är om kundservice har öppet hos den långivare du ska ansöka hos. Alla ansökningar hanteras manuellt och måste beviljas av kundservicepersonal. Därefter gäller det att du har ett bankkonto hos samma bank som de samarbetar med. Konton hos Nordea och Handelsbanken är vanligast förekommande. Den som har personkonto hos Nordea har flest alternativ att välja på.

Det som avgör i slutändan om pengar finns på kontot samma dag är om du har samma bank som kreditgivaren. Därför har vi i nedanstående lista angett vilken bank som man måste ha hos respektive låneföretag.

Med reservation för ändrade villkor hos långivaren. Läs alltid på vad som gäller precis idag innan du tecknar ett lån.
Långivare Utbetalningstider Bank Läs mer
logo credifi Dygnet runt Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken
logo viaconto Lördag: 10-16 Nordea
logo lumify Dygnet runt Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken

Saknas din bank i listan?

Om du har konto i en annan bank än de som listas här ovan kan du inte få pengar samma dag om det är helg. Det är bara de banker som långivaren har konto hos som en överföring kan göras direkt till. Överföringar till andra banker genomförs först nästkommande bankdag (vardag).