Symbol HögkostnadskreditAlla smålån på denna sajt är högkostnadskrediter. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

  1. MinilånDirekt
  2. »
  3. Lån på 4000 kr

Lån på 4000 kr

Ajdå, bilen måste in på service och du behöver den för att ta dig till jobbet. Samtidigt måste du betala hyran och det är alldeles för långt kvar till nästa månadslön. Det är i såna här lägen som många tänker tanken att det borde finnas ett mindre lån på 4000 kr där man har pengar på kontot nästan direkt.

Det sägs att det är marknaden (alltså vi) som bestämmer vilka produkter och tjänster som finns. Att det då finns ett 50-tal olika långivare som erbjuder microlån är väl ett tecken på att det något vi efterfrågat. Här har vi listat alla långivare till vilka man kan vända sig om man behöver ett lån på 4000 kr.

Med reservation för ändrade villkor hos långivaren. Läs alltid på vad som gäller precis idag innan du tecknar ett lån.
Långivare Belopp Löptid Ränta Avgift Anmärkning Läs mer
DayPay 4000 kr 60 dagar 654 kr 0 kr Godtas inte
Nätlån 4000 kr 33 dagar 140 kr 300 kr Godtas

Andra vanliga belopp på smålån

Det finns olika namn på lån av små belopp; minilån, mikrolån, mikrokrediter, sms-lån och smålån. Här nedan har vi listat de vanligaste beloppen som folk vill låna när de behöver en mindre summa pengar snabbt.